Over Twope

Ons Twope Verhaal

Wie?

Jordy Vermeire (27) is als leerkracht grafisch ontwerp (VTI Brugge) en docent video, social media en grafische bij SBM, CVA en Syntra een krak in digitaal design.

Daarnaast houdt hij zich in zijn vrije tijd al enkele jaren bezig met de creatie van logo’s, huisstijlen, motion design en social posts.

Jordy is tevens ook professioneel scheidsrechter op het hoogste niveau, met één doel voor ogen: met een sterk doorzettingsvermogen het allerhoogste niveau bereiken.

Twope_Jordy
Twope_Maarten

Maarten Demeyere (25) is als masterstudent handelswetenschappen het marketingbrein achter Twope. Door zijn ervaring in sociale media agencies, kent hij de kneepjes van het vak en weet hij hoe een degelijke sociale media strategie in elkaar zit.

Wat?
Voor lokale handelaren en bedrijven. Met die motivatie start Twope aan zijn sociale media avontuur. De coronacrisis leerde ons dan een sterke sociale media strategie noodzakelijk is om de gewenste doelgroep te bereiken. Goede en doelgerichte content op sociale media, waar een erg persoonlijke aanpak centraal staat: dat is Twope!


Waarom?
Omdat lokale handelaren en bedrijven een plek verdienen in de online wereld. Aan de hand van authentieke, inspirerende en entertainend content willen we de potentiële klant bereiken.

"TWOPE, MEER DAN ALLEEN!"